Is uw paspoort getekend door Hem?

Zeer ruim aanbod van bijbels en christelijke boeken, CD’s en DVD’s
Met ons zeer ruime aanbod van bijbels en christelijke boeken, CD’s en DVD’s kunt u altijd slagen. Verras bijvoorbeeld eens iemand met een christelijk boek op zijn of haar verjaardag of met sinterklaas of kerst. Ook rondom belangrijke gebeurtenissen als geboorte, doop en belijdenis is een bijbel, christelijk boek, CD of DVD een prachtige geschenk om deze gebeurtenis te accentueren. Verder zijn er prachtige kinderbijbels, kinderboeken en mooie kinder CD’s te koop waarmee uw kind via zijn of haar leefwereld God en Jezus leert kennen.


Punctuele levering
Voor uw bestelde bijbel en christelijke boek, CD of DVD garanderen wij een punctuele levering. Het artikel kan bij u of iemand anders thuis afgeleverd worden. Ook kan het afgehaald worden bij onze winkel aan het Westeinde 305 in Vriezenveen.
 

Steun het goede doel met uw aankoop
Christelijk boekenhuis de Akker is een non-profit stichting met zo’n 60 vrijwilligers. Met het werk proberen we 3 doelstellingen te verwezenlijken, namelijk:
Evangelisatie, verbreiding van God’s blijde boodschap in bijbel, boek, muziek en beeld.
Bieden van een plaats voor rust, ontmoeting en verdieping voor onze klanten en vrijwilligers. In werkritme, als mensen hun werk verliezen of juist weer aan het werk willen.
Ondersteuning van goede doelen voor Twenterand en omgeving, in overeenstemming met onze doelstellingen voor evangelisatie en diakonaat.
Met uw aankoop van bijbel, christelijke boek, CD of DVD helpt u mee om bovenstaande doelen te verwezenlijken.